Ціна 200 грн

Щодня 18:00

 

Львів – місто гармонії та контрастів. Тут розкішна архітектура з різних історичних епох і мегасучасні розважальні заклади. Тут затишні старі кав’ярні, де напій готують на піску, та цікаві екстравагантні кафе з колоритним меню.

Замовити екскурсію

Також Ви маєте можливість замовити інші наші екскурсії в пішій зоні:

7 Чудес Львова

Підземелля Львова

 
          Запис на екскурсію:

Вечірній Львів: екскурсія, яка смакує

Тривалість екскурсії 2 години, початок: площа Ринок

 
Відео про вечірні вулички Львова

А ще вечірнє місто – це казковий світ із тисячами ліхтарів та ароматів, які долітають звідусіль. А тому Львів варто не лише роздивитися, але й відчути на смак.

Усе це можна зробити під час вечірньої екскурсії:

  • Зануритися у місто в ліхтарях – Львів, який вабить пам’ятками з унікальними архітектурними підсвітками.
  • Побачити Палаццо Бандінеллі, Домініканський собор, Вірменський собор, Міський Арсенал та інші відомі історичні споруди.
  • Побувати у тематичних кафе та ресторанах, де кожен пункт меню – маленька таємниця, а кожна страва – ексклюзив від шеф-кухаря.
  • Скуштувати п’янкі наливки за старими львівськими рецептами та продегустувати пиво, зварене на власному виробництві.

Львів місто ресторанного туризму.

Львів можна сміливо назвати містом з центром ресторанного туризму. Кількість незвичайних закладів харчування лише на площі Ринок та прилеглих вуличках вражає.

Тут можна скуштувати страви різних кухонь світу і вдосталь насмакуватися наїдками за місцевими рецептами.

Кожне тематичне кафе продумане в деталях: від декору інтер’єру і концепції загалом до пунктів меню та вбрання офіціантів.

У Львові можна побувати в кафе без меню. Потрапити в ресторан у темряві. Відвідати заклад, де гостям дозволено зазирати на кухню та спостерігати за процесом приготування їжі.

Легендарна Криївка, ароматна «П’яна вишня», незвичайна «Копальня кави», креативна Майстерня шоколаду – маршрути можуть бути дуже різними, але завжди по-особливому смачними та атмосферними.

І звісно ж, усе це посеред освітлених ліхтарів та декорованими підсвітками архітектурних пам’яток вечірніх вулиць.

У Львів в напівтемряві неможливо не закохатися. Його хочеться вивчати ще і ще, щоразу зазираючи в інший заклад, створений креативними рестораторами.

Відео про вечірній Львів
 
Замовити екскурсію