Ціна 850 грн
 
Достатньо одного дня, щоб побувати в казковому світі Закарпаття і отримати враження на все життя. Ми відвідаємо два легендарних замки краю і скупаємося в цілющих термальних водах. Щоб взяти від подорожі максимум: емоцій, користі, вражень. Вирушаємо з Івано-Франківська.
Замовити тур
          Замовити тур:
 

Дати заїзду даного туру та інші тури:

Одноденні тури з Івано-Франківська

Тур з Івано-Франківська Тур на Закарпаття: могутні замки та цілющі басейни

Виїзд 6:00, приїзд близько 22:00

Замок Шенборна

Замок Шенборна – це пам'ятка архітектури національного значення і колишня графська резиденція. Сьогодні в його стінах розміщений санаторій.

А колись – палац із чарівним дендрарієм.

Ще одна особливість замку – символічність. У палаці є 365 вікон, як днів у році. Тут 52 димоходи – скільки у році тижнів.

А ще 12 входів, що дорівнюють 12 місяцям.

Фасад замку поєднує в собі готику та романські мотиви. Багатий декор - барельєфи, вітражі – усе нагадує про те, що перед нами справжній палац.

Свого часу тут знімали кадри відомих фільмів: «Снігова королева» та «17 миттєвостей весни».

Замок Паланок

Це не просто замок, а вражаюча фортеця. Твердиня в мукачево, відома як замок Паланок, займає площу 13 930 кв. м.

Фортифікаційна споруда стоїть на 68-метровій горі, тому помітна з різних куточків міста.

Замок Паланок – це зразок середньовічної архітектури. В образі твердині поєднано різні стилі і при цьому збережено могутні риси фортифікаційного зодчества.

Уся площа фортеці складається із каскаду терас, які розташовані на різних рівнях гори.

Сьогодні в стінах пам’ятки архітектури розміщений історичний музей. Також тут облаштована Кімната історичної пам'яті князя Федора Коріятовича - одного з будівничих фортеці.

А на подвір’ї донині стоїть історична криниця, що є центральним місцем подій у легенді про конфлікт князя і чорта.

Місто Мукачево

Відповідно до даних літописів, Мукачево існувало ще у 896 році. Тому й не дивно, що на вуличках міста зібрана така кількість унікальних пам’яток різних епох.

Тут можна побачити сучасну міську ратушу з початку ХХ століття. Вражає величний Кафедральний костел Св. Мартіна та готична каплиця Св. Йосипа.

Унікальними скарбами манить Свято-Миколаївський собор, де можна побачити «Євангеліє» 1401 року та «Біблію» Івана Федорова 1581 року.

А ще в Мукачево обов’язково варто знайти «білий дім» - палац Ракоці. Його називають перлиною міста за унікальний колір фасаду та гармонійне поєднання стилів бароко і ренесанс.

Термальні басейни "Жайворонок"

Термальні джерела – те багатство Закарпаття, яке відоме на всю Україну і далеко за її межами.

Особливість термальних вод в тому, що їх можна відвідувати без призначення лікаря. При цьому отримати дозовану порцію користі і по-справжньому відпочити.

Ми перевіримо ефект термальних вод на власному досвіді. Такі басейни мають однакову температуру води, незалежно від погоди надворі.

Вони мають свій унікальний мінеральний склад та є корисними для людей із захворюваннями опорно-рухового апарату, шкіри, серцево-судинної системи.

Купання в басейні зміцнює імунітет та покращує емоційне здоров'я. Відтак, є ідеальним завершенням насиченої враженнями та інформацією мандрівки.

 

Дітям до 12 років включно надається знижка 20% від вартості туру.

У вартість туру ВХОДИТЬ:

  • транспортне обслуговування;
  • супровід гіда-екскурсовода.

У вартість туру НЕ ВХОДИТЬ:

  • харчування;
  • особисті витрати;
 

Примітка 1* за певних обставин, незалежних від нас, деякі атракції можуть бути замінені на рівноцінні.

Примітка 2* з правилами бронювання можна ознайомитись за посиланням.

Замовити тур