Ціна від 2950 грн

16-19.05, 30.05-2.06, 4-7.07, 11-14.07, 25-28.07, 8-11.08, 22-25.08, 26-29.09, 24-27.10, 7-10.11

Тур в Карпати, який допоможе переключитись від буденності. Буковель — кращий гірський курорт України, в Яремче — автентичний сувенірний ринок, водоспад Пробій, мальовничий гірський маршрут до каменя Довбуша, на Полонині Перців — незабутні розваги. У Верховині можна ознайомитись з автентикою ремесел. Тур з акцентом на покращене харчування та проживання!
Замовити тур

Вартість туру в Карпати без харчування - 2950 грн

Вартість туру в Карпати з харчуванням - 3950 грн

          Замовити тур:

Тур в Карпати на 4 дні

1 день

2 день

3 день

4 день

Що входить та не входить у вартість туру в Карпати на 4 дні

Манявський водоспад

Відео про найкрасивіший водоспад України - Манявський водоспад
 

Це один із найвищих водограїв Карпат. Його висота — близько 20 метрів. Спадає зі скель, яким налічується понад 60 мільйонів років!

Довкола — мальовнича природа. Водоспад має лише один каскад, тому сила потому особливо вражаюча і гучна. Біля підніжжя — невеличке заглиблення, в якому збирається вода з магічними омолоджувальними властивостями.

Тут можна влаштувати пікнік чи освіжитися у спекотний літній день.

Але яскравіші враження у Вас будуть від самої подорожі туристичним ЗІЛом до водоспаду гирлом річки.

Манявський монастир

відео про манявський скит
 

Хресто-Воздвиженський чоловічий монастир, в народі відомий як Український Афон, є памʼяткою архітектури початку XVII століття.

Це аскетичний монастир східного обряду, в якому колись жили близько 200 ченців.

Донині тут збереглися камʼяні будівлі: храми, келії. Цікавою для огляду є вежа-скарбниця, підземна церква архистратига Михаїл та церква святих Бориса і Гліба. А ще тут зберігається чудотворна ікона Божої Матері «Ізбавительниця», до якої щороку приходять тисячі паломників.

Полонина Перці

Це унікальний розважальний парк на висоті 1000 метрів. Засновники переконані, що колись саме тут виріс перший у Карпатах перець Чилі, тому й назвали своє дітище в такий незвичайний спосіб.

Перше, що приваблю тут — краєвиди, адже звідси можна гарно розгледіти Чорногору. Також тут є автентична хата з відтвореним інтерʼєром та колекцією старожитностей. Тут облаштували сироварню.

А ще в парку доступні цікаві розваги як от фотосесії в гуцульському вбранні, участь в традиційному весіллі, катання на конях, майстер-класи ліжникарства, каменярства, а також купання в бані чи в чані.

Буковель

відео про Буковель

Найкращий відпочинок в Карпатах той, від якого перехоплює дихання. Влітку впіймати такі емоції можна на Буковелі. Тут працюють оглядові витяги, що дають змогу підніматися над гірськими пейзажами та спостерігати за їх мальовничістю. Тут є двомісні та чотиримісні витяги.

Гуцул ленд

Запуск відео про екскурсію по Буковелі

Обов’язкова до відвідин локація — етнопарк Гуцул ленд. Це місце, де зібрані найцікавіші історії та свідчення про життя карпатських горян.

На території парку є хата гончаря, вівчаря, ткача, мисливця і навіть мольфара. Тут можна спробувати свої сили на майстер-класі з виготовлення глечика, ліплення сирних коників чи створення килима та ткацькому верстаті.

Цікаво побувати в хаті ґражді та дізнатися про її особливе призначення. Або ж просто сходити в клуб карпатського кіно, пройтися підвісними мостами чи завітати в гості у зоопарк.

Колесо огляду в Буковелі

Це найвище колесо огляду в Україні, розташоване в серці Карпат. Закохатися в гірську красу на висоті 45 метрів — чудовий план на це літо.

Тим паче тут усе облаштовано максимально комфортно для відвідувачів: засклені панорамні кабінки, наявність кондиціонера, зручні лавки та резервний акумулятор для цілковитої безпеки. Не проґавте нагоди!

Чани в Ясіня

Тут кожен відчує, що таке справжній водний релакс. Гарячі чани з водою, що розслабляє, ароматний карпатський чай з медом, дивовижна природа довкола і басейн з річковою водою — в сіні легко забути про буденну метушню і дати собі право на повноцінний відпочинок.

Музей вишиванки

Музей-садиба Галинки Верховинки в Ільці — атмосферне місце, яке закохує в українську вишивку з першого погляду. Тут понад півтисячі експонатів, серед яких не тільки автентичний одяг, але рушники, пояси, взуття, гуцульські килими, ткацькі верстати.

Деяким зразкам — понад 200 років. Тут можна зробити унікальні фото, переодягтися в традиційний гуцульський одяг і послухати вірші, які гостинно декламує господиня для відвідувачів.

Музей мольфарства

Дуже містичне місце, де знають про карпатську магію майже все. В цьому музеї зібрана колекція речей, які використовували мольфари у своїй роботі.

На посудинах нанесені особливі символи. Також тут є змога дізнатися більше про практику двох найсильніших мольфарів — Андрія Атаманюка (Ґоя) та Михайла Нечая.

А ще — відвідати сакральний трикутник та зіграти на дримбі.

Музей Штопора

600 унікальних штопорів в одному місці — такої локації ви не знайдете більше ніде, лише у Верховині. Тут є зразки у вигляді тварин, птахів, зброї.

Експонати виконані з різних матеріалів та подекуди вражають розмірами: бочковий, для прикладу, має близько 50 см.

В музеї розкажуть, чим відрізняються циганський штопор від традиційного та в чому особливість вакуумного варіанту.

А ще тут можна завітати на дегустацію вина і сиру та послухати цікаві історії з життя краю.

Стежка Довбуша

Буково-ялівцево-смерекові «стіни» і чисте карпатське повітря — такою буде мандрівка легендарною стежкою Довбуша.

Вона піднімається Маковицею та відкриває перед туристами величезний скельний масив. Тут є вдосталь інформаційних стендів, щоб зробити прогулянку максимально цікавою.

А ще подейкують, поміж скель та каменів десь захований скарб опришків, якого донині ще нікому не вдалося знайти.

Сувенірний ринок в Яремче

Сюди туристи приходять, щоб купити сувеніри на згадку про гостинність Карпат.

Вироби ручної роботи, місцеві наливки, глиняний посуд та шерстяні шкарпетки, безрукавки, капці, а також вишиванки та прикраси, створені з любовʼю місцевими майстринями.

Ґедзьо Парк

Чарівна країна, про яку дітям розповідають перед сном, насправді існує. Це Ґедзьо Парк — це місце, де живуть легенди. Тут можна зустріти гобітів і завітати в гості до «Володаря перснів».

А ще на території є тваринки, який дозволяють годувати. Також можна перекусити й самому, скуштувавши традиційні карпатські страви.

Водоспад Пробій

відео про водоспад Пробій

Це один з найповноводніших водограїв Карпат. Він має славу небезпечного та підступного, а все тому, що камені біля підніжжя слизькі, а течія сильна.

Висота водоспаду - 8 метрів. Подивитися на його красу можна з 20-метрового мосту, або ж обережно розмістившись біля підніжжя.

Проживання:

готель "Дача", с.Ясіня

 

У вартість туру в Карпати ВХОДИТЬ:

  • проїзд комфортабельним автобусом євро класу,
  • проживання в готелі,
  • 2 разове харчування,
  • супровід гіда-екскурсовода,
  • екскурсійне обслуговування в музеях.

У вартість туру в Карпати НЕ ВХОДИТЬ:

  • додаткове харчування,
  • Вхідні квитки:
  • Доїзд до Манявського водоспаду додатковим транспортом: 200 грн.
  • Полонина Перці: вхідний квиток + екскурсія з дегустацією та музичним майстер-класом): загальний - 280 грн, діти до 12 р – 250 грн, УБД – безкоштовно
  • Майстер-клас (виготовлення сирного коника, або лялька-мотанка, або бісероплетіння, або ковальство, або гончарство) – 250 грн/ос
  • Колесо огляду в Буковелі: загальний - 300 грн, діти (6-12 р), УБД, особи з інвалідністю - 30%, діти до 6 років — безкоштовно.
  • Гуцул ленд: загальний/пільговий: 300/250 грн.
  • Підйомник в Буковелі: загальний/пільговий: 250/190 грн.
  • VodaClub (3 години) - 750 грн, діти (5-12 р) - 50%, діти до 5 років — безкоштовно
  • Родельбан – 600 грн/ос
  • Музей Вишиванки: дорослий/дитячий – 50/40 грн/ос
  • Музей Штопора: Дегустація + екскурсія (3 вина та 2 міцні напої, сир)- 100 грн/ос, діти та ті, хто не вживає алкоголь - 50 грн/ос, діти до 6 р і УБД — безкоштовно
  • Дегустація сиру в Сирній лавці: 100 грн/ос
  • Кінна прогулянка (2 год): верхи - 500 грн/ос, на бричці - 300 грн/ос
  • Екомаршрут Стежка Довбуша: дорослий/дитячий - 80/40 грн/ос
  • Гедзьо Парк в Яремче дорослий/дитячий – 250/200 грн, діти до 6 р, учасники бойових дій – безкоштовно, ЗСУ - 50%.
  • Чани в Ясіня - 1600 грн/2 години.
  • Доплата за одномісне поселення - 900 грн.
 

Примітка 1* за певних обставин, незалежних від нас, деякі атракції можуть бути замінені на рівноцінні.

Примітка 2* з правилами бронювання можна ознайомитись за посиланням.

Замовити тур