Щодня (для груп від 5 осіб)
Львівська Майстерня Шоколаду подарує безліч емоцій подарує майстер-клас у Львові для тих, хто обожнює злизувати шоколад з пальців, вміє насолоджуватися кожною цукеркою та з заплющеними очима зможе відрізнити білий шоколад від молочного!
Замовити майстер-класТакож пропонуємо Вам відвідати інші наші популярні майстер-класи:
Майстер-клас від Львівської майстерні пряників
Майстер-клас від Львівської майстерні карамелі
Майстер-клас з виробництва солодощів від Львівської Майстерні Шоколаду
Тривалість майстер-класу: (Львівська майстерня шоколаду) 45-90 хвилин.
Шоколатьє – професія, про яку мріє кожна дитина

Екскурсія до львівської майстерні шоколаду – це унікальна можливість взнати таємні секрети приготування найсмачніших цукерок!
Досвідчений майстер-шоколатьє розповість історію появи шоколаду та розкриє таємниці корисних натуральних солодощів.
А потім він навчить кожного гостя власноруч робити справжні кондитерські шедеври, використовуючи чорний та молочний шоколад та надзвичайно смачні начинки з перетертих горіхів – праліне.
Щоб відчути себе справжнім майстром шоколадних справ, необхідно вдягти чистий білий халат кондитера.
Крім того, треба обов’язково отримати у ведучого невеличкий кошик з чорного шоколаду, який можна прикрасити на свій смак за допомогою кондитерського шприца та білого шоколаду.
А самі цукерки, зліплені власними руками, необхідно буде прикрасити рисовими кульками, кунжутом, кокосовою стружкою або кольоровим цукром.
Чудовий та корисний відпочинок в Майстерні шоколаду

Під час майстер-класу з мистецтва створення шоколадних цукерок важко втриматися від того, щоб не скуштувати хоч трошечки смачних, ароматних та ще теплих солодощів.
Ввічливий персонал закладу пропонує кожному, хто завітав на екскурсію: майстер-клас Львів до Майстерні Шоколаду, пригоститися гарячим какао взимку чи прохолодним лимонадом влітку.
Чудові напої добре вгамують спрагу та відкриють друге дихання для подальшої насолоди від навчання вишуканому мистецтву кондитера-шоколатьє.
Найцікавішим етапом створення запашних та смачних солодощів є глазурування та декорування вже готових цукерок.
Під час цього дійства течуть ріки різнокольорового шоколаду, а у повітрі розповсюджуються дивні аромати. Головне, стримати сильне бажання з’їсти все, що бачать очі та залишити трохи гостинців для своїх друзів та рідних.

Групи формуються від 5 осіб. Майстер-клас можливо провести для мішаних груп (наприклад, для батьків з дітьми).
Вартість майстер-класу:
200 грн – варіант майстер-класу з декоруванням шоколадних тафель і виготовлення в силіконовій формі фігурку з шоколаду, тривалість: 60-90 хв.
300 грн – варіант майстер-класу з декоруванням шоколадних кошиків, тривалість: 60-90 хв.
Замовити майстер-клас