Ціна від 3150 грн

3-7.07

 

Незабутній шкільний випускний в Карпатах на 5 днів: мальовнича природа, чисте повітря. Випускний в Карпатах - вдала ідея: дискотека та цікаві екскурсії: карпатський трамвайчик, замки; купання в термальному басейні, знайомство з бурими ведмедями.

Замовити тур

 

Вартість туру в Карпати без харчування - 3150 грн

Вартість туру в Карпати з харчуванням - 4500 грн

          Замовити тур:

Тур в Карпати на 5 днів

Програма туру

1 день

2 день

3 день

4 день

5 день

Що входить та не входить у вартість туру в Карпати на 5 днів

Питання, які найчастіше задають при бронюванні туру в Карпати на 5 днів

Поїздка на Карпатському трамваї

Карпатський трамвай

Гірська вузькоколійка - одне з тих місць, де живе історія. Шлях був прокладений для перевезення деревини і зумів вистояти у двох світових війнах.

Стартує мандрівка карпатським трамвайчиком у Вигоді і тягнеться вздовж мальовничої річки Мізуньки.

А сам потяг вражає туристиною комфортабельністю: тут є вагончик-кабріолет для споглядання за природою без будь-яких перепон, відкрита платформа та критий вагон, який заховає від дощу чи снігу.

Центр Вигодівської вузькоколійки

відео про Центр спадщини вузькоколійки у Вигоді

Дізнатися більше про історію карпатської вузькоколійки також можна в музеї, який існує тут з 2016 року. Він є унікальним для України, бо показує ексклюзивні експонати та дозволяє дітям в Карпатах взаємодіяти з експонатами.

Ви можете спробувати себе в ролі машиніста та покермувати потягом, або ж залізти у лисячу гору. Всі музейні трофеї можна і рекомендовано чіпати та досліджувати на дотик, звук.

Також тут можна побачити фільм про історію Вигодівської вузькоколійки з цікавими фактами.

Медоварня Чорна бджола

Чорна бджола медоварня

Тут же ж у Вигоді варто також відвідати ще один музей-медоварню під назвою “Чорна бджола”.

Тут школярам в Карпатах розповідають про викачування меду та способи його варіння, є інструменти для усіх цих маніпуляцій та вдосталь незвичайних історій про бджілок і їхній солодкий продукт.

Навіть якщо ви з якоїсь причини не полюбляєте меду, в музеї вам також буде надзвичайно цікаво і пізнавально.

Бункер Лінії Арпада (с. Велика Грабівниця)

Бункер Арпада

Це особлива пам’ятка часів Другої світової війни. Йдеться про оборонні об’єкти 1939-1944 років, які мали захистити Угорщину від радянських військ.

Колись довжина укріплень сягала 1,5 кілометра, сьогодни можна оглянути лише близько 800 метрів. Тут були обладнані хороші спостережні пункти, а по периметру стояли гармати й кулемети.

Під землею лінія має сполучні ходи висотою до 2 метрів. Тут донині є джерела свіжої води, а місцеві підприємці опікуються відновленням туристичної привабливості пам’ятки.

Замок Паланок

відео з 5 денного туру в Закарпаття про замок Паланок в Мукачево

Це один із найбільш вражаючих замків в Україні. Його площа складає понад 14 тисяч квадратних метрів, а будівлі розташовані на трьох рівнях.

Розташована фортеця на недіючому вулкані на висоті 68 метрів. Вважається, що звели його тут ще в XI столітті.

Тут було вдосталь місця для сховку від набігів ворогів, а також розвинена мережа підземних ходів. Історія замку має чимало дивовижних фактів та містичних легенд, тому тут варто побувати та замовити екскурсію.

Випускний в Карпатах без відвідин Мукачівського замку просто неможливий!

Цілющі води термального басейну «Жайворонок»

відео з туру в Закарпаття про термальний Басейн Жайворонок в Берегово

Відпочинок біля води до вподоби всім. А особливо під час випускового в Карпатах. А якщо є нагода зробити його щей корисним - не варто відмовлятися.

В рамках туру ми відвідаємо один із найбільш розвинених центрів з термальними карпатськими водами “Жайворонок”. Тут є кілька басейнів з водою різної температури та насиченості корисними мікроелементами.

Вода поступає у басейни з глибини 1200 метрів та має температуру 25-40 градусів. Також для гарного настрою та ризноворматного відпочинку доступний звичайний басейн з похолодною водою.

На території комплексу можна поїсти, відвідати масаж чи баню. Гарна нагода додати емоцій випускному в Карпатах.

Озеро Синевир

відео про карпатське озеро Синевир

Це водойма, що оповита легендами та закохує з першого погляду своєю мальовничістю. Площа озера - до 5 га, його глибина подекуди є більшою, ніж глибина Азовського моря.

Вода холодна, не більше 13 градусів, і підступна. Відповідно до легенд, озеро є достатньо небезпечним, тому купатися тут заборонено.

Але можна гарно відпочити на березі посеред соснового лісу з видом на чарівну карпатську природу. Для комфортного пікніка з розповідями містичних історій про Синевир тут облаштовано альтанку.

Реабілітаційний центр бурих ведмедів

відео про ведмедей в Карпатах

На території національного природного парку “Синевир” також можна відвідати унікальний центр для реабілітації бурих ведмедів. Це історія про те, як люди рятують природу, а природа, своєю чергою, дякує людині.

В центрі живуть ведмеді, яких вдалося врятувати з жорстоких умов: цирків, насильного утримання для розваг. Площа парку - орієнтовно 12 га.

Тут відтворено природні звичні для ведмедів умови, щоби вони почували себе як вдома. Є штучно облаштовані барлоги, басейни.

Крім того, тварини перебувають під наглядом лікарів і реабілітологів, які допомагають їм видужати. Ведмедів годують та повертають їм довіру до людини.

Екопарк "Долина вовків"

відео про ведмедей в Карпатах

Ще одне місце, де рятують тварин - екопарк “Долина вовків”. Живуть в цьому центрі не тільки вовки, але й тигри, лані, леви, альпаки, верблюди та інші.

Засновували парк як реабілітаційний парк для вовків різних порід, що потребували ветеринарної та реабілітаційної допомоги.

Сьогодні це вже своєрідний зоопарк, де тварини взаємодіють між собою та радують відвідувачів. Про них тут дбають і оточують турботою.

Також в парк місцеві мешканці подекуди приносять тварин, яких знаходять в лісі в ослабленому стані чи пораненими. В екопарку їм допомагають одужати, відновитися і відпускають назад у дику природу.

Екскурсія в Колочаву

Чарівне село, в якому зачаїлася історія ледь не всього карпатського краю. Тому випускний в Карпатах у Колочаві перетвориться на своєрідну мандрівку в часі.

Адже цю місцевість ще називають найбільшим музеєм: на території села є 10 діючих музеїв різного формату та наповнення, а також 50 пам’ятних об’єктів.

Серед найцікавіших музеїв “Бункер Михайла Штаєра”, який розповідає про життя повстанців, скансен “Старе село” з десятками автентичних хатів зі збереженими інтер’єрами та предметами побуту, а також “Стара школа”, що розповідає про особливості освіти в Карпатах в різні історичні часи

Музей в Колочаві: Старе село

відео з екскурсії в Колочаву в музей Старе Село

Дегустація мінеральної води у Соймах

відео з 5 денного туру в Карпати про Мінеральні джерела в Соймах

Тут тече унікальна за своїм складом вода, аналогів якій немає більше ніде в Україні. Це гідрокарбонатно-хлоридна, натрій-кальцієва вода середньої мінералізації.

Такий склад є особливо корисним для людей, що мають захворювання кишково-шлункового тракту та жовчного міхура.

Також вона корисна для травлення і для зміцнення організму, адже в літрі такої води вміст кальцію такий самий, як у двох склянках натурального молока.

Подорож на Боржавський хребет (Гора Гимба або Високий Верх)

відео про підйом на гору Гимба

Боржавський хребет простягається на 50 км та вражає своєю красою. Здається, що тут можна торкнутися хмар та піднятися над буковими пралісами. Цю місцевість ще називають чорничним раєм, бо щороку тут всі долини та маршрути на вершини всіяні смачними ягодами.

Найвизначнішими вершинами хребта є Великий Верх (1598 м) та Гимба (1491 м). На горі Великого Верху також можна побачити чудернацьку металічну конструкцію - це тригонометричний пункт геодезичної мережі.

Звідси видно майже всю полонину: і Стіг, і Гимбу, і Плай. Гимба, своєю чергою, привертає увагу незвичайною формою вершини та дивовижними легендами. На цю вершину можна піднятися найдовшим у Карпатах крісельним підйомником, довжина якого сягає 1650 метрів.

Також тут можна випити ароматного карпатського чаю в еко-кафе “Чайовня”.

Водоспад Шипіт

відео про водоспад Шипіт

Неподалік гори Гимба посеред скель та схилів шумить водоспад Шипіт. Він чарівний в будь-яку пору року, а фото біля цього дива природи стануть особливим доповненням до випускного альбому.

Висота водоспаду 14 метрів. Він спадає донизу п’ятьма каскадами і вражає грою блисків води на скелях.

Про водоспад розповідають трагічну легенду, в якій є і кохання, і злоба, і сила гніву природи. Але про це докладніше ми дізнаємося під час мандрівки.

Чани в Пилипці

відео про чани в Пилипці

За бажанням під час подорожі також можна відвідати відоме село Пилипець, де функціонують чани з ароматною, наповненою карпатськими травами водою та незабутніми краєвидами на природу Карпат.

Ця вода підвищує імунітет, бадьорить та допомагає забути про буденність. А особлива атмосфера відпочинку робить відвідини Пилипця справді незабутніми.

Екскурсія по Трускавцю та відвідування Спа-центру

відео про лікувальний курорт Трускавець

Трускавець – дуже гарне місто та бальнеологічний курорт України. Тут можна побачити величну статую Христа Спасителя, висотою 9 м.

Помилуватися архітектурною красою курортної вілли «Saryusz», зведеної у 1901 році. Погуляти мальовничим мальовничий Курортним парком, що обіймає 60 га міста.

А також побувати в унікальному дендрологічний парк “Підгір’я”, який славиться своїм ландшафтним дизайном.

Окрім того, в Трускавці є дельфінарій, чимало цікавих музеїв і своя, особлива атмосфера курортного міста.

Екоферма "Мукко" (екскурсія та дегустація сиру)

відео про Еко-ферму Мукко

Ця ферма - приклад того, як любов до природи та віра у власну мрію можуть стати прибутковим бізнесом. Молочна ферма Прикарпаття була заснована ще у 2015 році, а вже сьогодні тут готують унікальні сорти натуральних сирів та інших екологічних смаколиків.

Під час відвідин ферми можна дізнатися таємниці виробництва та особливості догляду за тваринами, які дають самчне молоко.

Еко-рощташування, власні ферми та сучасна сироварня з можливістю прийти на дегустацію - запорука успішного проєкту, який приносить і прибуток, і задоволення.

 

Проживання на тур в Карпати на 5 днів:

Гостинний двір У Мар'яни та Міші, с. Пилипець, Закарпатська область.

Приватний готель "Волиняночка", с. Пилипець, Закарпатська область.

*90% номерів зі зручностями в номерах.

*проживання може бути змінене на рівноцінне.

У вартість туру Випускний в Карпатах на 5 днів ВХОДИТЬ:

  • проїзд по маршруту автобусом євро-класу;
  • проживання;
  • 2-х разове комплексне харчування (4 сніданки та 4 вечері) (згідно з вибраним варіантом);
  • страхування;
  • супровід гіда-екскурсовода.

У вартість туру Випускний в Карпатах на 5 днів НЕ ВХОДИТЬ:

  • додаткове харчування;
  • особисті витрати;
  • вхідні квитки:
        Карпатський трамвай: дорослі – 200 грн; діти (від 6 до 14 років) – 100 грн, діти до 6 років (без додаткового місця) – безкоштовно.
        Дегустація в медоварні "Чорна бджола" (меду та медових виробів): 80 грн/ос, діти та безалкогольна - 60 грн/ос
        Центр спадщини Вигодської вузькоколійки: загальний - 95 грн, студенти - 70 грн, дитячий - 55 грн.
        Бункер Лінії Арпада: дорослі - 100 грн, пільгові - 70 грн, діти до 14 років та УБД - 50 грн.
        Замок Паланок: дорослі - 100 грн, пільгові - 50 грн, діти до 14 років - 40 грн, УБД — безкоштовно
        Термальні басейни "Жайворонок": 2 години: дорослі - 240 грн, діти - 120 грн, скриньки для передягання - 30 грн.
        Озеро Синевир: дорослий - 60 грн, пільговий - 30 грн, УБД — безкоштовно
        Трансфер через аварійний міст до озера Синевир (до шлагбаума!!!) – 60 грн.
        Центр реабілітації ведмедів: дорослий - 60 грн, пільговий - 30 грн, УБД — безкоштовно
        Екопарк з вовками: дорослий - 80 грн, діти до 12 років - 50 грн.
        Колочава (музей Старе село і Гуцульська забава у Вольфа): 250 грн, без забави - 120 грн.
        Підйомник на гору Гимба: дорослі/пільговий (УБД, діти від 6 до 12 років, інваліди 1-3 гр), діти до 6 р - 250/200/безкоштовно грн або джипінг на гору Гимба - 250 грн.
        Водоспад Шипіт: дорослий - 20 грн, дитячий - 10 грн, УБД — безкоштовно
        SPA-центр готелю "Женева" (за 2 години перебування): загальний - 500 грн/особа, діти від 5 до 12 р. – 250 грн/особа, діти до 5 р. - безкоштовно.
        Екоферма «Мукко»: загальний, пенсійний, студенти – 200 грн, школярі - 150 грн.
        Чан в Пилипці: 2 години - 1600 грн (чан на 8 осіб)
        Доплата за одномісне поселення: 1200 грн.
 

Примітка 1* за певних обставин, незалежних від нас, деякі атракції можуть бути замінені на рівноцінні.

Примітка 2* з правилами бронювання можна ознайомитись за посиланням.

Замовити тур