Ми мріяли запустити два нових тури. Хотіли відзняти сотню роликів про чарівність України, піднявши камери у небо. Але в сучасних умовах більшість задумів так і залишилися на рівні планів. Проте ми продовжуємо працювати. Пристосовуємося до реалій і створюємо нові тури – одноденні. Для невеликих груп чи навіть індивідуальні. Щоб залишатися з вами та підтримувати туристичну галузь України. Який він – 2022 рік для Молодіжного туризму?

Тенденції туризму у 2022 році

В умовах спершу пандемії, а тепер – війни, говорити про туризм стало вкрай складно. І зовсім не тому, що мандрівки «не на часі».

Причина в іншому – в розгубленості людей, нерозумінні, що буде завтра, невпевненості в тому, чи подорож буде безпечною. Тому кількість туристів і справді суттєво зменшилася. Але ми продовжуємо працювати.

    1. Ми не запустили два нових тури, які довго планували та очікували от-от вам презентувати. АЛЕ створили більше пропозицій для мандрівок у мінігрупах.
    2. Кількість заїздів на тури у нас зменшилася втричі. АЛЕ ми активніше впроваджуємо екскурсійні візити до Львова на один день та одноденні подорожі в гори.
    3. Ми зіткнулися зі здорожчанням усього: від проживання в готелях до послуг із харчування. АЛЕ постійно шукаємо максимально бюджетні варіанти, які не поступаються якістю. А ще безупинно ведемо переговори із партнерами на тему вигідних умов співпраці. Щоб запропонувати вам найкращу ціну.

Так, від багатьох планів довелося відмовитися. Ми відклали на потім мрію про 100 відеороликів про Львів, Карпати, Волинь, Закарпаття.

Ми постійно спостерігаємо, як наші колеги по туризму закриваються «до кращих часів». Але ми не зупиняємося.

«Молодіжний туризм» працює:

      задля того, аби туризм в Україні не занепав.
      щоб наші працівники мали роботу, а наша компанія – підтримувала економіку країни.
      аби кожен з вас мав можливість відпочити. Бо в умовах, коли доводиться щодня переживати стрес, людині життєво необхідне перезавантаження. В горах. Біля річки. На пагорбах, де височіють наші замки. У музеях, де живе наша ідентичність

Дозвольте собі відпочинок. Оберіть мандрівку, яка допоможе вдихнути життя і з новими силами взятися на найважливішу сьогодні справу – боротьбу за майбутнє країни.

Разом. До перемоги.