Ціна 1500 грн

2025

 

Сакура в Закарпатті - це найулюбленіший вид відпочинку в весняний час. Ми відвідаємо саме сакуру в Мукачево. Озеро Синевир - місце наповнення енергією, прогуляємось біля водоспад Шипіт та піднімемось на гору Гимбу на джипах та помилуємось краєвидами. Ще буде можливість відчути Закарпаття на смак та скуштувати тутешніх вин та наливок.

Замовити тур
          Замовити тур:

Тур в Закарпаття на цвітіння сакури

1 день

  • 8:00 Виїзд зі Львова (пл. Двірцева, 1, Залізничний вокзал)
  • Водоспад Шипіт
  • Гора Гимба
  • Дегустація карпатських наливок
  • Поселення в Пилипці, вечеря

2 день

  • Мукачево (замок Паланок)
  • Мукачево (екскурсія містом та сакури)
  • Аквапарк Карпатія
  • Дегустація вин
  • Замок Шенборна
  • Львів (орієнтовне повернення до Львова о 23:00)

Що входить та не входить у вартість туру

1 день

Екскурсія на озеро Синевир

відеопро карпатське озеро Синевир
 

Синевир — найбільше та найглибше озеро у Карпатах. Згідно з легендою мальовнича водойма утворилася зі сліз графської доньки Синь, які вона пролила на місці вбивства свого коханого – простого верховинського пастуха Вира. А ще місцеві жителі називають озеро Морським оком, бо серед синіх вод розташувався, наче зіниця невеличкий острівець. По берегах Синевиру ростуть пухнасті стрункі ялинки, гілочки яких схожі на підфарбовані зелено-синім кольором вії красуні.

Три гірські потоки наповнюють озеро кришталевою прозорою водою, яка не прогрівається більше, ніж на два метри, навіть у найбільш спекотні літні дні. Така температура є ідеальною для існування різних видів риб, зокрема, форелі. Неймовірна краса, дивні легенди та свіже повітря – все це чекає відвідувачів найбільш містичного місця у Карпатах.

Похід до водоспаду Шипіт

відео про водоспад Шипіт
 

Водоспад Шипіт — одне з семи природних чудес України, розташований на північних схилах гірського масиву Боржавських полонин, біля підніжжя гори Гимба, що у селі Пилипець.

Назва Шипіт походить від слова “шепіт”, тому що, навіть здалеку, чути відголос води, що спадає, який нагадує шепотіння. Це місце дарує якесь особливе відчуття одірваності від світу.

Тут забуваєш про все, заворожений шумом води, котра наче вимиває з тебе усе непевне, залишаючи на одинці з величчю стихії, і віялом пречудових каскадів, що шепочуть про себе: «Шипіт… Шипіт…».

Підняття на витягу на гору Гимба

відео про підйом на гору Гимба
 

По-польськи "гемба", значить губа. І справді гора нагадує губу. Звідси відкриваються безліч розлогих краєвидів з Боржавської полонини, частиною якої та є Гимба.

Тут проходить як туристичні маршрути, так і гірськолижні. На її схилах діють вісім витягів, що дає вільний доступ до вершини навіть найлінивішому туристу.

Дегустація наливок

Неможливо бути у турі і не спробувати на смак місцеві хмільні напої. Наливки, які готують у Пилипці й не тільки, запаморочують голову не лише своєю міцністю, але й феєричністю смаків.

Таких ароматів і букетів ви не відчуєте більше ніде. До того ж тут можна купити місцеву смакоту в подарунок друзям чи сувенір колегам. Буде смачно і незабутньо.

2 день

Екскурсія Мукачівським замком Паланок

відео з 5 денного туру в Закарпаття про замок Паланок в Мукачево
 

Жодна поїздка в період цвітіння сакури в Ужгороді не може обійтися без відвідування закарпатських замків, серед яких особливо привабливим вважається замок Паланок.

Колись він відігравав важливу роль у політичному та суспільному житті регіону та навіть який час був столицею Трансільванського князівства.

Зараз тут популярне серед молодят місце, де можна зіграти чудове весілля. А також сюди приїжджають чисельні туристи, щоб на власні очі побачити дивну споруду та послухати легенди, пов’язані з нею.

Купання аква-парку "Карпатія" в Мукачево

Мукачівський аквапарк "Карпатія" зустрічає туристів великою територією та безліччю розваг, і для діток, і для дорослих. Сюди можна потрапити цілий рік, так як є закрита територія для купання зі СПА, але в літку є ще і відкрита зона з власною річкою.

Дегустація вин в Мукачево

Унікальний клімат Закарпаття дозволяє вирощувати найвибагливіші сорти винограду та отримувати вино та чачу, що славиться по всьому світу. Відправившись на екскурсію Закарпаттям, Ви зможете скуштувати смачні алкогольні напої, виготовлені на місцевих виробництвах та у приватних домогосподарствах. А щоб вино та чача смакували більш приємно, до них обов’язково додають сир місцевого походження, який має свої унікальні характеристики.

 

Проживання:

  • Приватні садиби, с.Пилипець, Закарпатська область.

У вартість туру на цвітіння сакури в Закарпатті ВХОДИТЬ:

  • проїзд комфортабельним автобусом євро класу,
  • супровід гіда-екскурсовода,
  • проживання.

У вартість туру на цвітіння сакури в Закарпатті НЕ ВХОДИТЬ:

  • харчування,
  • вхідні квитки в музеях та замках:
        Озеро Синевир: дорослий - 60 грн, пільговий - 30 грн, УБД — безкоштовно
        Трансфер через аварійний міст до озера Синевир (до шлагбаума!!!) – 60 грн.
        Водоспад Шипіт: загальний – 20 грн, діти 7-16 р. – 10 грн.
        Підйомник на гору Гимба: дорослі/пільговий (УБД, діти від 6 до 12 років, інваліди 1-3 гр), діти до 6 р - 250/200/безкоштовно грн. або джипінг на гору Гимба - 250 грн.
        Аквапарк “Карпатія” (2 години): дорослий, пенсійний, студентський – 350 грн., УБД та особи з інвалідністю – 280 грн., діти до 13 років – 220 грн.
        Дегустація вин: 100 грн з особи.
        Мукачівський замок: дорослі - 100 грн, пільгові - 70 грн, діти до 14 років - 50 грн.
  • Доплата за одномісне поселення - 300 грн
 

Примітка 1* за певних обставин, незалежних від нас, деякі атракції можуть бути замінені на рівноцінні.

Примітка 2* з правилами бронювання туру на цвітіння сакури можна ознайомитись за посиланням.

 

Замовити тур

Наші популярні тури:

Одноденна поїздка в Закарпаття

Долина нарцисів в Закарпатті

ТУР В ЗАКАРПАТТЯ: ЗАМКИ, ТЕРМАЛИ, ДЕГУСТАЦІЇ (2 ДНІ)