Ціна від 5900 грн

2025

 

Зима в Карпатах – це казка, яка потрібна кожному, незалежно від віку. Катання на лижах та екскурсії засніженими закутками гірських селищ – в нашому турі враховано все. Незалежно від погоди ми отримаємо максимум емоцій від знайомства з традиціями місцевих мешканців та організуємо собі повноцінний активний відпочинок. Не проґавте можливості відпочити тілом та душею в зимових Карпатах.

Замовити тур

Цілорічний скорочений варіант тижневого туру, який триває 5 днів: ТУР В КАРПАТИ НА 5 ДНІВ

В літній період є тури в Карпати на тиждень (2 варіанти маршрутів):

Тур за програмою першого маршруту (перейти за посиланням): В Карпати на тиждень

Тур за програмою другого маршруту: Ексклюзивні Карпати на тиждень (Тур в Карпати на тиждень 2)

Вартість туру в Карпати без харчування - 5900 грн

Вартість туру в Карпати з харчуванням - 7900 грн

          Замовити тур:

Зимовий тижневий тур в Карпати

1 день

2 день

3 день

4 день

5 день

6 день

7 день

Що входить та не входить у вартість зимового туру в Карпати на 7 днів

Водоспад Кам’янка

відео про Камянецький водоспад

Кам’янецький водоспад знаходиться у Сколівському районі Львівської області поблизу села Дубина. Заввишки водоспад має 7 метрів і спадає додолу двома потоками, які розділяє скелястий виступ.

Взимку водоспад не менш мальовничий, аніж в будь-яку іншу пору року. Залежно від температури повітря та кількості снігу, тут вимальовується справді фантастичний пейзаж, який варто побачити кожному.

Гірськолижний комплекс «Плай»

Це справжнє маленьке з розвиненою інфраструктурою містечко всередині гірського селища Плав'є.

На території комплексу є все, що потрібно для якісного активного відпочинку в горах: два чотиримісні крісельні підйомники по 1000 м, бебі-ліфт та мультиліфт бугельного типу 350 м, а також прокат лижного спорядження.

Для лижників працюють 6 трас довжиною до 1200 м, також є дитячі та навчальні спуски.

Зазвичай, лижний сезон тут триває з листопада до березня. Але якщо раптом під час нашої мандрівки зі снігом не пощастить, у нас є запасний варіант – екскурсія в Бункер Лінії Арпада.

Бункер Лінії Арпада в Верхній Грабівниці

Бункер Арпада

Це добре збережена пам'ятка Другої світової війни. Вона простягається по так званій "Лінії Арпада", що має 600 км в довжину. Тут були розташовані оборонні об'єкти 1939-1944 рр.

Бункер у Верхній Грабівниці, до якого ми вирушимо, був зведений 1939-1944 рр.

Раніше його довжина сягала 1,5 км, сьогодні ж доступно близько 800 м. Нині тут музей, а також проводяться дегустації закарпатського вина.

Водоспад Шипіт

відео про водоспад Шипіт

Це один із тих водограїв, які не замерзають взимку. Незалежно від погоди, його шум чути здалеку. Шипіт – найбільший водоспад Карпат, висотою 14 метрів.

Водограй падає згори п’ятьма каскадами. А ще є улюбленим місцем туристів, які навідують до Шипота як влітку на фестиваль неформальних культур, так і взимку – щоб побачити незабутньо-казкове видовище.

Гора Гимба

відео про підйом на гору Гимба

Гимба – чи не найпопулярніша вершина гірського хребта Боржава й одна з найвищих гір свого масиву. Її висота – 1491-1497 метрів.

Піднятися на верхівку можна пішки або на канатній дорозі. Підйомники особливо популярні взимку. З Гимби залюбки спускаються на лижах або сноубордах.

Тут є спуски будь-якого рівня складності протяжністю від 500 до 6000 метрів.

Чайовня на Гимбі

А ще на вершині Гимби є унікальне затишне місце – чайовня Сурія. Тут готують млинці з місцевих ягід та грибів, варять каву на пісках з Грузії, пропонують чаї з найпахучіших трав Карпат та заманюють туристів надзвичайними краєвидами з вікна.

Дегустація наливок в Пилипці

Це гастрономічна пригода, яка дозволить відчути Карпати на смак та полюбити їх ще більше На дегустації, яка проходить на сувенірному ярмарку, можна скуштувати місцеві міцні наливки за ексклюзивними рецептами.

А ще умільці розкажуть багато цікавих історій про їх виготовлення та п’янкі традиції краю.

Купання в чанах в Пилипці

Чани в Пилипці – це оздоровчий відпочинок посеред природи. Довкола – мальовничі карпатські краєвиди. Під вами – вогонь та цілюща вода з травами. А вгорі – небо.

Купання в чанах – це унікальна SPA-процедура, яка наповнює організм силами, врівноважує нервову систему та приносить справжнє задоволення від відпочинку.

Озеро Синевир

відео про карпатське озеро Синевир

Його ще називають Морським оком. Або дуже просто – казкою Карпат. Озеро Синевир – чи не наймальовничіша локація посеред гір. Воно має площу 7 га і вражає обрамленням – вічнозеленими ялинами довкола.

Взимку краєвиди тут нічим не поступаються літнім. Навіть навпаки – засніжені ліси на вкрите кригою озеро перетворюються на гігантське дзеркало у вишуканій рамі. Такий краєвид ви не забудете ніколи.

Реабілітаційний центр бурих ведмедів

відео про ведмедей в Карпатах

Національний природний парк «Синевир» з 2011 року отримав додаткову популярність. Бо тут поселилися особливі мешканці – ведмеді, які постраждали від жорстокості людей або ж зазнали травм.

Чотирилапі почуваються тут як вдома, бо ландшафтом та природними особливостями усе дуже схоже до звичних для них умов проживання.

Окрім того, тут про ведмедів дбають ветеринари та доглядальники.

На реабілітації в центрі зараз перебуває 32 бурих ведмеді, які раніше «жили» в цирках чи потрапили до рук контрабандистів.

Кожен охочий може навідатись в гості до чотирилапих та поспостерігати за їх життям.

Екопарк «Долина вовків»

Це реабілітаційний центр для вовків, які отримали травми за тих чи інших обставин. Тут живуть як дорослі особини, так і їх дітлахи. Усі – під пильним наглядом персоналу екопарку та ветеринарів.

В парку можна побачити вовків чотирьох різних порід. Під час нашого туру на лижі ми познайомимося одразу з кількома породами.

Вам розкажуть, чим вони відрізняються: від розміру лап до кольору очей. А ще в кожного з чотирилапих мешканців – своя історія, яку варто почути, щоб задуматися.

Колочава

відео з екскурсії в Колочаву в музей Старе Село

Колочава – унікальне село в Хустському районі Закарпаття. Тут на невеликій площі діє відразу 10 незвичайних музеїв та можна побачити 20 пам'ятників.

Більшість музейних установ – єдині в Україні з експонатами, яких ви не побачите більше ніде. Та з історіями, що можна почути тільки в Колочаві.

Серед найколоритніших — музей-скансен «Старе село», «Бункер Штаєра», колиба «Фауна Закарпаття».

Замок Шенборна

Палац, колишня резиденція, мисливський будинок графів Шенборнів, а сьогодні – санаторій «Карпати» - ця будівля виконувала багато ролей, але завжди була окрасою Закарпаття.

В його архітектурі поєднані готичні та романські стилі, а в плануванні задіяні астрологічні мотиви. Кількість вікон, виходів, димарів мають тут своє символічне значення.

Ще одна родзинка палацу – його парк. Тут ростуть унікальні дерева та рослини. Закладався парк для хворої на туберкульоз графині, тому підбір озеленення був продуманим до деталей.

Цілющі води термального басейну «Жайворонок»

відео з туру в Закарпаття про термальний Басейн Жайворонок в Берегово
 

Термальні води "Жайворонок" – це чудове місце для відпочинку та відновлення втраченого здоров’я. Тут розташований єдиний в Україні басейн, наповнений термальними цілющими водами. Тому на цей курорт приїжджає безліч людей навіть у холодну пору року. Навколо басейну розставлені чисельні лежаки для приймання сонячних ванн та парасольки для захисту від гарячих променів.

Тут цікаво не тільки покупатися у кристально чистій мінеральній воді, а й прогулятися територією курорту.

Дегустація в Закарпатті Дім вина Яноші

Це музей вина і дегустаційний зал в одній будівлі. Про дім вина в Яноші знають усі туристи, бо ту найкраще можуть розповісти про виноробство на Закарпатті та дадуть скуштувати сорти вина, яких немає більше ніде в Україні.

Наприклад – біле вино з ароматом півонії. Якщо ж захочеться поїсти – можна замовити страви з угорської кухні.

Катання на лижах на Драгобраті

відео про гору Драгобрат
 

Драгобрат – найвищий в Україні гірськолижний курорт. Тут є 4 бугельних та 2 крісельних витяги, а також трампліни для фрістайлу.

Доступні для катання траси різної складності: від 300 метрів до 2 кілометрів. Відтак, кататися на Драгобраті можуть і новачки, і професіонали.

Якщо ж раптом нам не пощастить та не буде снігу, тоді пощастить в іншому – ми змінимо тур на лижі на подорож ЗІЛом на вершину гори Драгобрат.

Дегустація пива у Квасах

відео про Дегустацію пива в Квасах
 

У селі Кваси Закарпатської області працює унікальна пивоварня «Ципа».

Тут в рамках гірськолижного туру зі Львова можна відвідати одну із розкішних дегустацій: крафтового пива, вина, морозива «джелато» та закусок чи настоянок власного виробництва за таємними рецептами.

А ще вам проведуть цікавезну екскурсію броварнею та покажуть, як, де та які напої настоюють і витримують.

Дегустація мінеральної води

Назву села Кваси пояснюють особливістю її живильних підземних вод – квасних, тобто мінеральних.

Тут є не одне джерело. Налічують їх близько 80! Про лікувальні властивості місцевої води знали ще за часів Австро-Угорщини.

Тож і сьогодні у Кваси їдуть за оздоровленням та цілющою живою водою. Скуштуємо її й ми в межах наших зимових турів в Карпати.

Водоспад Труфанець

Це пам’ятка природи місцевого значення. Водоспад вважається найвищим у Закарпатті. Його повна висота – 36 метрів.

Вода спадає кількома каскадами, а довжина потоку становить 2830 метри. З 1997 року Труфанець є частиною Карпатського біосферного заповідника.

Музей «У трембітаря»

Це музей гуцульського побуту та мистецтва. Тут знають про гуцулів та особливості їхнього життя геть усе. Відтак, у музеї можна побачити як речі національного вжитку, так і цікаві місцеві музичні інструменти.

Навідавшись до музею «У трембітаря», можна також взяти участь в майстер-класах гри на трембіті, дримбі, цимбалах та навчитися гуцульських танців.

Музей вишиванки

Приватний музей Галинки Верховинки "Вишиванка" – це надзвичайно атмосферне місце, де зібрані зразки гуцульських вишиванок з давніх-давен.

Тут можна побачити автентичні речі побуту гуцулів та роздивитися родинну колекцію вишиванок Галинки Верховинки. Окрема послуга – фотосесія в старовинних гуцульських вбраннях.

Усе це – в нашому гірськолижному турі зі Львова.

Музей «Аничка»

Музей хата-ґражда “Анничка” – це історія кіно. Це єдина збережена хата у Верховині, в якій знімали важливі сцени фільму «Анничка».

А ще цій будівлі — понад 100 років і вона є справжньою перлиною гуцульської культури й архітектури.

На експозиції – речі, що збереглися з часів зйомок. У музеї можна подивитися і сам фільм. А також покататися на коні, у якого теж своя особлива історія.

Дегустація сиру

«Сирна лавка на горищі» - дегустаційний зал, який може розмістити півсотні людей. Тут можна скуштувати традиційні гуцульські сири з коров'ячого та овечого молока, випити місцевого ароматного вина чи чаю, спробувати гуслянки та кулеші.

А ще місцеві мешканці знають багато цікавих історій і про сироваріння, і про місцеві гуцульські традиції. Нудно не буде нікому!

Буковель: лижі

відео про екскурсію по Буковелі
 
На Буковелі асортимент розваг та можливостей для активного відпочинку настільки великий, що кожен знайде варіанти собі до смаку та під силу.

Катання на лижах, сноуборді, сноутюбінг, ковзанки, спуски на санах – враження від цього туру на лижі гарантовані всім.

Важливо, що на Буковелі є траси різної складності та понад 15 пунктів прокату спорядження. Можна замовити інструктора, який навчить отримувати задоволення від лижного відпочинку.

Або ж вдосталь насолодитися уже здобутими раніше навичками на трасах вищого рівня складності.

Яремче (сувенірний ринок)

Ще одна цікава локація, яку неодмінно варто відвідати в межах зимового туру в Карпати – це сувенірний ринок в Яремче. Тут можна придбати цікаві речі, виготовлені місцевими майстрами.

Водоспад Пробій

відео водоспад Пробій
 

До того ж зовсім поряд – шумить легендарний Пробій. Це водоспад, що спадає з висоти 8 метрів і розбивається об скелі на кілька потоків.

Це один із найповноводніших водоспадів Карпат, які взимку виглядають особливо вражаюче.

 

Тур на лижі з Молодіжним туризмом – це максимум вражень та безліч «запасних» маршрутів, які можна коригувати, залежно від погоди.

Запрошуємо відчути усю палітру емоцій вже цієї зими. Бо справжній відпочинок – найкраще, що можна подарувати собі чи близькій людині.

 

Проживання на тур в Карпати на 7 днів:

 

Гостинний двір У Мар'яни та Міші, с. Пилипець, Закарпатська область.

Приватний готель "Дача", с. Ясіня, Закарпатська область чи "Постоялий двір", в с.Яблуниця.

*проживання може бути змінене на рівноцінне.

У вартість туру в Карпати на 7 днів ВХОДИТЬ:

  • проїзд по маршруту автобусом євро-класу;
  • проживання;
  • 2-х разове комплексне харчування (6 сніданків та 6 вечерь) (згідно з вибраним варіантом);
  • страхування;
  • супровід гіда-екскурсовода.

У вартість туру в Карпати на 7 днів НЕ ВХОДИТЬ:

  • додаткове харчування;
  • особисті витрати;
  • вхідні квитки:
        Абонемент катання на лижах в ГК "Плай" (пів дня) - 500 грн.
        Бункер Лінії Арпада: дорослі - 100 грн, пільгові - 70 грн, діти до 14 років - 50 грн.
        Водоспад Шипіт: дорослий - 20 грн, дитячий - 10 грн.
        Дегустація 7 наливок і закуска: 150 грн.
        Підйомник на гору Гимба: дорослі/пільговий/діти (до 12 років) - 180/130/безкоштовно грн.
        Абонемент катання на лижах в ГК "Пилипець" (пів дня) - 500 грн.
        Чан в Пилипці: 2 години - 1600 грн (чан на 8 осіб)
        Озеро Синевир: дорослий - 60 грн, пільговий - 30 грн.
        Центр реабілітації ведмедів: дорослий - 60 грн, пільговий - 30 грн.
        Екопарк з вовками: дорослий - 80 грн, діти - 50 грн.
        Колочава: (музей Старе село + Гуцульська забава у Вольфа) - 250 грн, музей Старе село – дорослий / дитячий, школярі – 120 / 60 грн.
        палац Шенборна: дорослий, пенсійний, студентський - 30 грн, школярі - 20 грн;
        Термальні басейни "Жайворонок": 2 години: дорослі - 240 грн, діти - 120 грн, скриньки для передягання - 30 грн;
        Дегустація вин: 90 грн.
        Абонемент катання на лижах в ГК "Драгобрат" (пів дня) - 500 грн.
        Трансфер на Драгобрат машинами ГАЗ: 300 грн.
        Дегустація пива: екскурсія + 5 видів пива - 110 грн.
        Музей вишиванки: загальний / студенти, школярі - 50 / 30 грн.
        Музей "У трембітаря": загальний / студенти, школярі - 50 / 30 грн.
        Музей "Аничка": загальний / студенти, школярі - 50 / 30 грн.
        Дегустація сиру в Верховині - 100 грн.
        Абонемент катання на лижах в ГК "Буковель" (3 години/пів дня зранку) - 800/1000 грн.
        Доплата за одномісне поселення: 1800 грн.
Замовити тур

Примітка 1*якщо відпочинок в деяких локаціях неможливий через несприятливі погодні умови, тоді в цьому випадку можлива заміна програми з відвідуванням іншої туристичної локації.

Примітка 2* з правилами бронювання можна ознайомитись за посиланням.