10 НАЙКРАЩИХ ТУРІВ ПО ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

ФОРТЕЦЯ ТУСТАНЬ
Ціна 600 грн

щодня

 

У турі зі Львова Ви відвідаєте: заповідник "Тустань", Національний природний парк "Сколівські бескиди", водоспад Кам'янка, озеро-болото "Журавлине"(мертве озеро) та джерело "Жива вода". Фортеця "Тустань" обов'язково вразить Вас своєю величчю, а невеличкий водоспад Кам'янка — чистотою своїх вод. Тур в Карпати на один день зі Львова — завжди класна ідея!

Замки Львівщини екскурсія
Ціна 600 грн

щовихідних

 

Замки львівської області: Золочівський, Олеський та Підгорецький — це нові пригоди, оповиті містичністю історії, безліч цікавих кадрів та добрих емоцій.Екскурсія замками Львівщини подарує чудову нагоду більш детально ознайомитися з цікавою історією середньовічної Львівщини.

екскурсія Жовква
Ціна 500 грн

щовихідних

 

Жовква – це справжнісінький історико-культурний заповідник з мальовничими краєвидами та Жовківським замком з усіма його принадами. Принадою екскурсії стане Крехівський монастир, про який знають в усіх куточках нашої країни.

похід на пікуй
Ціна 750 грн

4.05, 18.05, 1.06, 15.06, 29.06, 13.07, 27.07, 10.08, 24.08

Висота гори Пікуй складає 1408,3 м. Це найвища вершина Львівської області та Верховинського хребта. Аби підкорити її, знадобиться близько п’яти годин. Подолати доведеться орієнтовно 16 кілометрів. Також час знайдеться на пікнік нагорі. Особливих здібностей та фізичної підготовки для підйому не потрібно. Лише хороший настрій та відсутність проблем зі здоров’ям.
гора парашка
Ціна 600 грн

12.05, 26.05, 9.06

 

Як можна з користю провести вільний день поруч Львова? Звісно ж у мандрівці. Бо ми пропонуємо цікавий маршрут, під час якого ми побуваємо на вершині гори Парашка, там помилуємось краєвидами, які є довкола та почуємо легенду про вбиту князівну.

водоспад Шипіт
Ціна 800 грн
щодня
 

Відвідай одноденний тур зі Львова в Закарпаття. Ми побачимо височенний Воловецький перевал і глибоке мальовниче озеро Синевир. Піднімемося в Карпатські гори. Збиратимемо діамантові краплини водоспаду Шипіт та куштуватимемо цілющі мінеральні води "Келечинська" та "Соймівська". Ми зануримося у романтику місцевих легенд. Буде весело, цікаво та обов’язково здорово!

екскурсія по Дрогобичу
Ціна 200 грн

Щодня (від 4-х осіб)

 

Часто в пошуках нових вражень ми прагнемо поїхати за тисячі кілометрів. Навіть не підозрюючи, що зовсім поряд є унікальні локації. Одна з них - місто Дрогобич.

тур в трускавець
Ціна 600 грн

щодня (для груп від 17 осіб)

 

Одноденний тур Львівщиною в Трускавець дасть вам можливість побачити унікальні джерела мінеральної води та оздоровчі процедури у найкращому SPA-центрі України в м.Трускавець. Крім того, тур в Трускавець дозволить відвідати Зоопарк Меденичі та познайомитися з більш ніж 500 представниками фауни з різних куточків світу.

Дім лісника
Ціна 600 грн

2025

 

Тур по Львівській області місцями, де перехоплює подих від краси пейзажів та архітектури. Мальовничий Підгорецький замок, дуже давнє місто з єврейським колоритом Броди та затишне мисливське угіддя «Стир». Ми помандруємо туди разом. Щоб почути неймовірні історичні факти та зробити яскраві фотознімки у чарівних локаціях.