Перелік документів для подачі на литовську візу

Основні документи для подачі на литовську візу

1. Закордонний паспорт. АКУРАТНИЙ закордонний паспорт (термін дії не менше 120 днів на момент повернення з туру) з наявністю вільного розвороту або двох сторінок для візи. Якщо у туриста ДВА закордонних паспорти, потрібно передати ОБИДВА в оригіналі (навіть якщо закінчився термін дії).

2. Анкета Консульства Литви.

3. 2 кольорові фотографії, що строго відповідають вимогам Шенгенських Консульств до фотографії на візу.

4. Копія всіх сторінок внутрішнього паспорта. Обов'язково повинна бути чітко видна прописка. Якщо прописку видно погано, обов'язково просимо надавати ОРИГІНАЛ довідки з ЖЕКу про місце прописки.

5. Копія ідентифікаційного коду.

6. Копія свідоцтва про народження. (До моменту отримання українського паспорта).

7. Копія свідоцтва про шлюб / розлучення.


Фінансування поїздки:

Довідка з місця роботи: оригінал довідки з роботи, оформлений на фірмовому бланку підприємства з розбивкою по місяцях за останні 6 місяців заступником. Директор не може дати довідку сам на себе.

УВАГА! Довідка з роботи дійсна протягом місяця. У випадку, якщо довідка про доходи на суму менше 18000 грн. (Сумарно за 6 місяців) потрібно надати оригінал довідки про стан банківського рахунку на суму з розрахунку 60 євро на день туру.

Для приватних підприємців:

1. Нотаріально завірена копія свідоцтва про реєстрацію ПП.;

2. Ксерокопія свідоцтва платника єдиного податку або патенту;

3. Оригінальна довідка з банку про наявність рахунку і стан рахунку. Залишок на рахунку мінімум з розрахунку 60 євро на день туру.

4. Довідка з податкової про обсяг виручених коштів (не звіт) за останні 2 квартали. Якщо на загальній системі оподаткування, то Свідоцтво платника ПДВ (копія).

Для Моряків:

1. Копія контракту, завірена оригінальною печаткою.

2. Довідка з роботи, про те, що в даний момент працює, завірена мокрою печаткою.

3. Довідка з банку про стан рахунку.

Для Пенсіонерів:

1. Копія пенсійного посвідчення;

2. Оригінал довідки з пенсійного фонду про нарахування пенсії за останні 6 місяців;

Якщо пенсія більше 2000 гривень, надається лише довідка з пенсійного фонду. Якщо пенсія менше 2000 гривень, надаються такі документи: довідка з банку на фірмовому бланку з підписом і печаткою про наявність поточного рахунку. Наявність грошей на рахунку на день надання довідки, повинно бути з розрахунку не менше 55 євро в добу на людину. Депозитні рахунки не приймаються.

АБО довідка з місця роботи одного з родичів, заробітна плата якого становить не менше 3500 гривень.

АБО поточний рахунок з банку на одного з родичів. як фінансовий гарант подорожі, довідка з місця роботи одного з родичів, заробітна плата якого становить не менше 3500 гривень або поточний рахунок з банку на одного з родичів.

До довідки з роботи родича або поточному рахунку родича обов'язково додається:

1. Заява про фінансування туристичної поїздки туриста, нотаріально завірене. У заяві повинно бути зазначено: в країни Шенгенської угоди.

2. Копію українського паспорта спонсора.

3. Копію документа, який підтверджує родинні зв'язки спонсора і того, кого фінансують.

4. Довідка з місця роботи одного з членів сім'ї і НОТАРІАЛЬНА заява найближчого родича про фінансування туристичної поїздки + Копія всіх сторінок трудової книжки спонсора з відмітками, завірена "мокрою" печаткою підприємства або Трудового Договору.

Якщо пенсіонер НЕ працює, він НЕ оплачує консульський збір.

Якщо пенсіонер працює. І передається довідка з місця роботи, як документ підтверджує фінансування поїздки, пенсіонер автоматично оплачує консульський збір.

Для дітей і школярів:

а) Проїзний документ дитини (обов'язкова наявність чистого розвороту в паспорті для відкриття візи);

б) 2 кольорові фотографії, що строго відповідають вимогам Шенгенських Консульств до фотографії на візу. Дивитися вимоги пункт 5.

в) Копія свідоцтва про народження дитини до моменту отримання ним українського паспорта;

г) Довідка з місця навчання обов'язково з зазначенням точної адреси і телефону школи. У випадку подорожі, яка відбувається протягом навчального року у довідці має бути прописано, що адміністрація навчального закладу дає дозвіл на відсутності учня на заняттях і не заперечує проти виїзду дитини за кордон у дати поїздки, які потрапляють на навчальний час.

д) Копія паспортів обох батьків.

е) Копія свідоцтва про шлюб, розлучення батьків;

ж) нотаріально засвідчену копію дозволу для виїзду дитини за кордон.

з) Як фінансовий гарант подорожі, довідка з місця роботи одного з родичів. У випадку, якщо довідка про доходи спонсора на суму менше 18000 грн. (Сумарно за 6 місяців) потрібно надати оригінал довідки про стан банківського рахунку на суму з розрахунку 60 євро на день туру.

До довідки з роботи родича або поточному рахунку родича обов'язково додається:

1. Заява про фінансування туристичної поїздки туриста, нотаріально завірене. У заяві повинно бути зазначено: в країни Шенгенської угоди.

2. Копію українського паспорта спонсора.

3. Копію документа, який підтверджує родинні зв'язки спонсора і того, кого фінансують.

4. довідка з місця роботи одного з членів сім'ї і НОТАРІАЛЬНА заява найближчого родича про фінансування туристичної поїздки + Копія всіх сторінок трудової книжки спонсора з відмітками, завірена "мокрою" печаткою.

Для Студентів:

1. Копія студентського квитка (ОБОВ'ЯЗКОВО);

2. Копія свідоцтва про народження;

3. Довідка з місця навчання із зазначенням точної адреси і телефону навчального закладу. У випадку подорожі, яка відбувається протягом навчального року у довідці має бути прописано, що адміністрація навчального закладу дає дозвіл на відсутності студента на заняттях.

4. Довідка з місця роботи одного з членів сім'ї і НОТАРІАЛЬНА заява найближчого родича про фінансування туристичної поїздки як фінансовий гарант подорожі, довідка з місця роботи одного з родичів, заробітна плата якого становить не менше 3500 гривень або поточний рахунок з банку на одного з родичів.

До довідки з роботи родича або поточному рахунку родича обов'язково додається:

1. Заява про фінансування туристичної поїздки туриста, нотаріально завірене. У заяві повинно бути зазначено: в країни Шенгенської угоди.

2. Копію українського паспорта спонсора.

3. Копію документа, який підтверджує родинні зв'язки спонсора і того, кого фінансують.

4. Довідка з місця роботи одного з членів сім'ї і НОТАРІАЛЬНА заява найближчого родича про фінансування туристичної поїздки + Копія всіх сторінок трудової книжки спонсора з відмітками, завірена "мокрою" печаткою підприємства або Трудового Договору.

 

Студенти до 21 року не оплачує консульський збір за наявності оригіналу довідки з місця навчання денної форми навчання.

Для Домогосподарок:

1. Довідка з банку на фірмовому бланку з підписом і печаткою про наявність поточного рахунку. Наявність грошей на рахунку на день надання довідки, повинно бути з розрахунку не менше 55 євро в добу на людину. Депозитні рахунки не приймаються.

2. Довідка з місця роботи одного з родичів, заробітна плата якого становить не менше 3500 гривень або поточний рахунок з банку на одного з родичів.

До довідки з роботи родича або поточному рахунку родича обов'язково додається:

1. як фінансовий гарант подорожі, довідка з місця роботи одного з родичів, заробітна плата якого становить не менше 3500 гривень або поточний рахунок з банку на одного з родичів.

До довідки з роботи родича або поточному рахунку родича обов'язково додається:

1. Заява про фінансування туристичної поїздки туриста, нотаріально завірене. У заяві повинно бути зазначено: в країни Шенгенської угоди.

2. Копію українського паспорта спонсора.

3. Копію документа, який підтверджує родинні зв'язки спонсора і того, кого фінансують.

4. довідка з місця роботи одного з членів сім'ї і НОТАРІАЛЬНА заява найближчого родича про фінансування туристичної поїздки + Копія всіх сторінок трудової книжки спонсора з відмітками, завірена "мокрою" печаткою підприємства або Трудового Договору.

Для Безробітних:

1. самотня жінка тільки з наявністю рахунку в банку подаватись не можуть!

2. безробітні чоловіки (одружений або самотній) з наявністю рахунку в банку або під фінансування родичів подаватися не можуть!

3. дорослі особи, які закінчили навчання більше, ніж 6 місяців тому і не є працевлаштованими не можуть подаватися. Також вони не можуть подаватись під фінансування батьків, родичів!

 

Вітається: Ксерокопії документів, що підтверджують стабільність фінансового становища зацікавленої особи - свідоцтва про право власності на майно (квартира, автомобіль, земельна ділянка і т.д.).

Вище згадані документи служать виключно для підтвердження матеріального забезпечення на поїздку.

 

Консульський збір - 35 євро. Консульський збір оплачується при кожній подачі.

При ВІДМОВИ у візі, консульський збір НЕ повертається.

 

Пільгові категорії (категорія громадян звільнених від оплати):

- Діти до 18 років;

- Студенти до 21 року при наявності оригіналу довідки з місця навчання денної форми навчання;

- Інваліди (за наявності певного посвідчення);

- Непрацюючі пенсіонери. Якщо передається довідка з місця роботи, як документ підтверджує фінансування поїздки, пенсіонер автоматично оплачує консульський збір.

 

Важливо! Якісні копії ВСІХ необхідних документів повинні бути надані на окремих аркушах А-4.

Особливу увагу просимо приділяти наявності в паспорті туриста чіткої (!) прописки!

 

Наші популярні тури:
 

Дводенний тур до Львова

Популярний тур на Говерлу

Тур поїздка в Карпати на тиждень