Новорічне меню 2017р (на чотири особи) в готелі Український Дворик:

    Холодні закуски:

  1. Салат Новорічний (Київський) - 2 порції;
  2. Салат з тунцем - 2 порції;
  3. Закуска гостра в тарталетках - 4 порції;
  4. Канапка з сьомгою - 4 порції;
  5. Оселедець на шпажці - 2 порції;
  6. Асорті м'ясне - 2 порції;
  7. Асорті зі свіжих овочів - 2 порції;
  8. Огірки солені, крижавка - 2 порції.
4-131976salat z tuncem ta kvasoleyuassorti-myasnoe.5

    Гарячі закуски:

  1. Ніжка фарширована - 4 порції;
  2. Крученики новорічні - 4 порції.
13281847972313600e89e77a51af120214122930-120214123212-p-O-kartofelnie-kroketi-s-mjasom-v-omlete-parovie

    Гарнір:

  1. Крокети картопляні - 4 порції.
  2. Хліб.

    Соус:

  1. Журавлиновий - 1 порція.
  2. Брусничний - 1 порція.

    Десерт:

  1. Мандарини - 1 кг;
  2. Панакота - 4 порції.
0 9bb1d 28d7ea8b LKak-pravilno-svarit-kofe-v-turketangerines

    Напої:

  1. Горілка "Немирів" - 0.5 л - 1 пляшка;
  2. Шампанське "Одеса" - 0.75 л - 1 пляшка;
  3. Сік "Сандора" - 1 л - 1 пачка;
  4. Вода мінеральна "Оболонь" - 1 л - 2 пляшки;
  5. Кава або чай - 4 порції.

Новорічне меню 2017р (на дві особи) в готелі Софіївка:

    Холодні закуски:

  1. М’ясне асорті - 300г (полядвиця копчена, буженина, рулет м’ясний)
  2. Овочева палітра - 260г (помідори, огірки, перець болгарський, зелень)
  3. Паштет «Софіївський» з грінками - 220г
  4. Закуска «Веселий півень» - 470г ( сир твердий, маслини б/к, виноград, апельсин, перець болгарський)
  5. Оселедець з картоплею та цибулею - 250г
  6. Язик заливний – 200г
  7. Бурячок з хроном – 150г
  8. Домашні різносоли - 400г (крижавки, квашені огірки, помідори, перець болгарський)

    Салати:

  1. Цезар – 270г (філе сьомги, сир твердий, сухарики, листя салату, помідори, гірчиця, соєвий соус, оливкова олія)
  2. Апетитний – 220г (телятина, печериці смажені, перець болгарський, кукурудза, часник, олія)

    Гаряча закуска:

  1. філе хека з овочами – 275г

    Друга страва:

  1. Печеня свинне на рисовій подушці – 600г

    Інше:

  1. Новорічний десерт (чорнослив з вершками та горіхами 300г)
  2. Хліб 10 шматочків

    Напої:

  1. шампанське Одеса 1пл.,
  2. мінеральна вода 1пл.,
  3. узвар 1л,
  4. кава/чай