Новорічне меню 2016р.: (на чотири особи)


Холодні закуски:

fullsize 1417338457 salat salat980-300x204

1. Салат "Олів'є" - 1 порція;
2. Салат "Новий Рік" - 1 порція;
3. Салат "Гірський" - 1 порція;
4. Салат "Домашній" - 1 порція;
5. Оселедець з цибулею - 200 грам;
6. Асорті м'ясне - 450 грам;
7. Асорті зі свіжих овочів - 450 грам;
8. Яйця фаршировані - 4 порції.

images images 2 Фаршировані-яйця

Гарячі закуски:

1. Курячі рулетики під соусом - 800 грам;
2. Крученики по-гуцульськи - 4 порції.

3 b 2274b8 kart pyure

Гарнір:

1. Картопляне пюре - 4 порції.
2. Хліб.

Десерт:

1. Асорті цитрусове - 450 грам;
2. Курага і чорнослив фаршировані горіхами - 4 порції.
3. Торт "Солодка сніжинка" - 4 порції.

 tort snewynka 3 tt-frukt-05 1328303197233144


Напої:

1. Горілка - 1 пляшка;
2. Шампанське - 0.75 л - 1 пляшка;
3. Узвар - 1 л;
4. Вода мінеральна - 1 л - 2 пляшки;
5. Кава або чай - 4 порції.

Kak-pravilno-svarit-kofe-v-turke a632fcf706d248c4940aaa0f4eb54 uzvar